czwartek, 3 grudnia 2015

Browar Lubicz restauracyja browarna w Krakowie

Chwaliłam już restauracje i dania zagraniczne. Przyszła i kolej na Polskę o której nie można zapominać. Polecę więcej wyśmienitych restauracji, ale wszystko w swoim czasie. Teraz krótko o browarze, który zaskoczył mnie niebywale (daniem). To, że miejsce klimatyczne i miła obsługa to inna sprawa, ale popatrzcie na ich propozycję dania głównego bazującego na pstrągu:

Pstrąg ojcowski wędzony, podany na ciepło, z dodatkiem prażonych migdałów i warzyw duszonych na klarowanym maśle




Sam wygląd dania bardzo nam przypadł do gustu. Smak również jak należy. Bardzo ładnie podane. O piwach może wypowiedzieć się mój narzeczony, ponieważ to nie moja bajka, ale polecam czekoladę na gorąco z dodatkiem whisky... Pyszności. Zdecydowanie warto odwiedzić to miejsce.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz